4 de febrer del 2024

LA GUERRA BRUTA D'ESPANYA: L'"OPERACIÓ CATALUNYA"

El PSOE, el partit al govern espanyol, ha canviat la seva postura davant l'independentisme català, i això està obrint una escletxa per on afloren veritats incòmodes: El nacionalisme espanyol ha estat utilitzant fraudulentament la justícia, amb fins polítics, per intentar destruir el moviment independentista català. El gir és perquè, per governar Espanya, el PSOE necessita els 7 vots de Junts, el partit independentista català de Puigdemont. Actualment el PSOE gairebé no té representació en cap altre nivell institucional, ni regions ni ciutats importants, per tant necessita governar Espanya per poder situar en els càrrecs del govern gran quantitat de gent del seu partit i així subsistir econòmicament. Això ha forçat que el PSOE reconegués implícitament que s'havia acusat falsament l'independentisme de colpista, violent, terrorista, racista, supremacista, de pactar amb Putin per debilitar la UE... i, com que sabia que tot això era inventat, ara ha necessitat aclarir la falsedat d'aquestes acusacions perquè la ciutadania accepti el pacte, reconeixent a més que el moviment independentista català ha patit lawfare (guerra bruta judicial). L'únic "delicte" de l'independentisme català ha estat ofendre el nacionalisme agressiu i intransigent que forma part de l'ADN espanyol.

Sabíem, per un ex agent, que el govern del PP va organitzar l'"Operació Catalunya", utilitzant fons reservats de l'Estat, per intentar trobar delictes que haguessin pogut haver comès els líders independentistes catalans i, en no trobar-los, va subornar, fabular i difondre acusacions totalment inventades amb l'ajuda de la premsa espanyola. Ara uns diaris han publicat informació contrastada de les maneres com, el llavors president del govern Mariano Rajoy, anava rebent les informacions d'aquesta operació de les clavegueres de l'Estat. També hem conegut una llista de persones investigades, no per ser sospitoses, sinó pel que són políticament. L'"Operació Catalunya" va fer possible que, presumptament, s'acusessin líders polítics innocents, intentessin influir en processos electorals, enfonsessin un banc andorrà, juguessin a amagar informacions sobre un grup gihadista que va acabar atemptant a Barcelona l'agost del 2017...

Després de la dictadura franquista, la incipient democràcia espanyola va haver de lluitar contra el grup terrorista basc ETA i va recórrer a tota mena de guerra bruta (tortures, vulneracions de drets humans, estigmatització del que era basc, i fins i tot terrorisme d'estat per part del grup GAL) i, amb un moviment  pacífic i democràtic, com l'independentista català, han decidit activar el mateix patró de guerra bruta, però ara aplicats contra un moviment que no ha fet cap delicte. Com que en aquest atac s'han unit els discursos dels partits polítics, les actuacions judicials i policials i els relats fabricats pels mitjans de comunicació, costa desembullar la veritat a la llum pública i jutjar-ho. A més, el mateix PSOE, a qui ara li interessa destapar les actuacions irregulars del govern del PP, al seu propi govern també ha practicat espionatge il·legal i lawfare contra l'independentisme català. En tot cas, aquest cas és irresoluble dins d'Espanya perquè: com es pot jutjar per delicte la cúpula judicial mateixa? Per això cal que la UE s'hi impliqui: penalitzi Espanya i la forci a acceptar una solució democràtica en forma de referèndum.

(Article 522)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada