2 d’abril del 2024

MANUAL DE VOTACIÓ DEL 12M PER A INDEPENDENTISTES

Sabent que el vot és una decisió molt personal i en la que ningú hauria d'intentar interferir, em permeto de fer-vos uns suggeriments en el cas que sigueu independentistes perquè, davant de les grans dificultats que travessem, necessitem encertar el camí.

14 comentaris:

  1. Crec que es important que des de fora aconseguim el que els partits han estat incapacos de fer: anar units. Una manera es intentar posar-nos d'acord i concentrar el vot en qualsevol opcio que no sigui cap de les que, amb majoria absoluta al Parlament, and estat incapaces d'assolir la independencia. Aixo es el que intentem fer des de Prou Partits Venuts! (https://proupartitsvenuts.org/). A qui li vagi ver votar ERC-JxC-CUP, ni que sigui amb la pinca al nas, que ho faci. A qui dubti entre abstenir-se o triar una de les altres opcions, que ajudi a decidir quina opcio triem, entre tots els que hi som.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Serà molt important la resposta dels partits indepes que hagi al Parlament, davant les agressions i denúncies de JEC, Jutges i partits no espanyolistes. Aquesta serà la clau, per a mi, la obediència o rebuig a aquestes agressions.

      Elimina
  2. Us heu oblidad Sílvia Orriols o és que sou així de democràtics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sílvia Orriols és Aliança Catalana (AC), punt 5 d'aquest "MANUAL DE VOTACIÓ DEL 12M PER A INDEPENDENTISTES".

      Elimina
    2. Aliança Catalana però és una opinió molt esbiaixada no hi estic pas d'acord que només centrin el seu debat en l'immigració i la seva regulació. Es un partit obertament independentista y defensor de les nostres costums i arrels.

      Elimina
    3. Per a l'Anònim (7 abril, a les 4:27) que em diu que 'opinió sobre AC és molt esbiaixada i que no se centren només en la immigració i que també són molt independentistes, mira això (que he afegit ara a l'article). És molt il·lustratiu de quin és el tema central d'AC: https://x.com/orriolsderipoll/status/1771968296335651250

      Elimina
  3. En la meva opinió Aliança Catalana s'inclina massa cap a la xenofòbia respecte al col·lectiu musulmà i aquesta por a l'"altre" debilita les seves posicions i els fa tancar-se en un identitisme poc productiu i agre que no enorgulleix ni esintegrador

    ResponElimina
  4. Graciès per aquestes reflexions

    ResponElimina
  5. El meu vot és per l'enemic més odiat per ñ, Karles Puigdemont

    ResponElimina
    Respostes
    1. I el meu també. Seria una gran festa veure tremolar de nou els ciments de l'espanyolitat.

      Elimina
  6. Jo i tota la meva família votarem Sílvia Orriols, la més independentista de tots.

    ResponElimina
  7. Jo Puigdemont. Per tot el q ha fet i tot el q significa per Catalunya, no sols devant d'Espanya, si no devant de tot el món. Ara per ara és el que millor sap com assolir la independència. I el que més s'ho mereix. Només em refio de Puigdemont. Masses partits satèl·lits q no fan res més q dividir en benefici dels partits.

    ResponElimina
  8. No crec que AC només tingui al cap la immigració entre altres coses diu que els qui treballen cotitzen i s'integren no hi ha problema i també és proclama la independència,el programa de AC és molt més ampli.
    Deixem parlar a AC i decidim després.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira això que he afegit ara a l'article i que és molt il·lustratiu de quin és el tema central d'AC: https://x.com/orriolsderipoll/status/1771968296335651250

      Elimina