11 de juny del 2019

PACTES A L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

Imaginem-nos que pel perill que suposa per un cert marc espanyol pro imperis econòmics, s’arriba a la conclusió, via matraca mediàtica, que els moviments socials i els Comuns i Podemos al capdavant són una rebel·lió encoberta, i són uns partits perillosos, que ultrapassen el percentatge electoral acceptable que permet vantar-se de ser una democràcia plural.

I que es comencés a dir que Ada Colau va incórrer en violència, terrorisme i intent de rebel·lió quan, en el passat, va ocupar bancs violentament o va obstaculitzar desnonaments amb muralles humanes i que per això se l’ha de tancar en presó preventiva i suspendre-la dels seus drets polítics fins que se la jutgi per aquests delictes tan greus. I també es diu que Jaume Asens va ser l’advocat dels violents i també ha d’entrar en presó. I que Gerardo Pisarello és l’autor intel·lectual a l’ombra esgrimint alguns documents trobats a la seva oficina.

I imaginem que, a Espanya, gairebé ningú qüestiona les acusacions perquè el poder mediàtic actua com una piconadora i no deixa marge per discrepar. Només discrepen els independentistes bascos i catalans, que ja han provat la medicina en altres ocasions, però ningú els dóna cap credibilitat perquè són igualment culpables.

Creieu que els Comuns veurien possible pactar amb el PSC sabent que han estat connivents amb l’agressió i que continuen la repressió per qüestions d’Estat?

(Carta 487)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada